Tende raznih oblika i velicine, proizvodi od akrilnog platna
Luna Cerade

Tende raznih oblika i velicine, proizvodi od akrilnog platna

Tende raznih oblika i velicine, proizvodi od akrilnog platna

Tende raznih oblika i velicine, proizvodi od akrilnog platna

Ovo je jedna od najzastupljenijih grupa naših proizvoda i zaista je teško prezentovati ih sve, ili barem približno sve. Široko posmatrano, sistemi zaštite od sunca su grupa proizvoda kojima je osnov akrilno platno. Naravno, sistemi ili proizvodi za zaštitu od sunca mogu biti i od PVC ceradnog platna-cerade, koje ćemo takođe delom obuhvatiti, kao i neki drugi proizvodi, od ostalih materijala, kojih sigurno ima na tržištu, ali oni ili nisu dovoljno zastupljeni, ili ne pripadaju grupi proizvoda našeg brenda-Luna cerade.

 


Pokretne tende

Pod pojmom pokretne tende, podrazumevamo sve vrste tendi, različitog oblika i veličina, koje mogu da se, prosto rečeno pokreću, odnosno skupljaju i šire, kao i da se odmotavaju i namotavaju. Pri tom, koristeći jedan od načina njihovog pokretanja, a to je: ručno, putem reduktora ili pomoću pogona na elektro motor uz opciju sa daljinskim upravljačem i senzorom za vetar. Takođe, postoji još jedan ručni pogon, koji se koristi za polukružne tende i on funkcioniše pomoću sistema vođica i točkića i kanapa koji je provučen kroz njih.

Osnovni modeli pokretnih tendi su:

  • Ravne ili rolo tende
  • Vertikalne tende
  • Polukružne tende
     

Juni, 2017.

Zamena akrilnog platna na polukružnim tendama, takodje je moguća. Prilikom zamene akrilnog platna, naši majstori, pregledaju aluminijumsku konstrukciju, očiste, prelakiraju, a gde je potrebno, zamene se oštećeni delovi. Najčešće su to ugaoni profili koji spajaju čeone profile sa bočnim. Akrilno tenda platno koje se koristi za polukružne tende, istog je kvaliteta kao i za rolo tende, ravne-kose ili vertikalne tende. Medjutim, na polukružnim tendama, može se postaviti i PVC ceradno platno, čija je gramaža nešto manja u odnosu na PVC ceradno platno koje se koristi za manje kamione i auto prikolice. Koristi se PVC cerada gramaže 520g/m2 ili 600g/m2. Postavili smo nekoliko fotografija na kojima je prikazana zamena platna na ovalnim tendama.

akrilna platna za tende, šivenje tenda platna za tende, zamena platna na tendama, polukruzne tende novi sad, tende novi sad, platna za tende novi sad, platna za tende cena, majstor za tende majstor za tende novi sad, tende novi sad, montaza tende novi sad, prodaja tendi u novom sadu, polukruzne tende novi sad, sivenje platna za tende, popravka tendi

 

zamena platna na polukruznoj tendi, sivenje cerade za tende, usluzno sivenje platna za tende,  platno za tende novi sad platno za tende, sivenje platna na tendama, tende srbija,  tende.rs  polukruzne tende novi sad, zamena platna na tendama, prodaja tendi

 

 


Maj, 2017.

Pokretne tende, koje Luna cerade, izradjuju mogu biti raznih veličina i modela. Izdvaja ih široka paleta dezena, kako jedno bojnih, tako i dezena sa šarama ili kombinaciji dve ili više boja, kao i same teksture akrilnog platna.

 

vertikalne rolo tende sa akrilnim tenda platnom novi sad tende srbija tende novi sad vertikalne i kose rolo tende sa akrilnim platnom

April, 2016.

Ovde smo u nekoliko slika pokusali da prikazemo prvo tendu naše proizvodnje, novu polukruznu tendu i njenu montazu. U sledećim slikama, prikazan je postupak zamene dotrajalog platna na tendama istog tipa-polukruzne tende, kao i ispisivanje firme, odnosno brendiranje tende na ukrasnom karneru tende. Luna cerade, na platno iz svog asortimana, daje garanciju od 8god.

 

izrada i prodaja polukruznih tendi sa akrilnim tenda platnom po pristupacnim cenama sivenje tenda platna i zamena starog platna na tendama

 

zamena akrilnog platna na tendi sivenje tenda platna i ispisivanje naziva firme i brendiranje tende po pristupacnim cenama


Fiksne tende,

Juli, 2016.

Luna cerade u svom asortimanu proizvoda i usluga, nude i izradu i montažu fiksnih tendi koje se izradjuju od PVC platna-cerade. Pored izrade platna i montaže istog, nudimo i izradu konstrukcije za nadstrešnice, tende, tunel tende, pergole i paviljone. Konstrukciju izrađujemo od čeličnih profilnih cevi, od aluminijumskih cevi, kao i od drveta. U prodaji nemamo tipske, gotove proizvode. Sve se radi po direktnoj porudžbini kupca, po želji kupca i zadatim dimenzijama.

izrada i montaza tendi i nadstresnica za terase fiksne tende sa konstrukcijom po povoljnoj ceni izrada i montaza fiksnih tendi od cerade za prodavnice i kafice


Juni, 2016.

Pored fiksnih tendi, koje smo u predhodnim postovima opisali kao deo naših proizvoda, izrađujemo i paviljone. Paviljoni imaju veliku primenu kao mini reklamni, montažno demontažni objekti, koji su lako prenosivi. Samim tim, paviljoni su pogodni su za razne manifestacije kao što su sajmovi i druge događaje. Paviljoni mogu veoma lako da se brendiraju, odnosno da se odštampa ili ispiše natpis firme ili bilo koja druga reklamna poruka. Najčešće se izrađuju od aluminijumske konstrukcije, upravo da bi se osigurala što lakša montaža-demontaža i prenos sa mesta na mesto. Platno koje pokriva paviljon može biti PVC cerada, u glavnom koristimo platno Mehler 600g/m2 koji se koristi za fiksne tende i nadstrešnice. U većini slučaja, koristi se akrilno platno ili tako zvano tenada platno. Koje je pogodnije jer je manje gramaže 310g/m2, a svakako čini i boravak na suncu znatno prijatnijim u odnosu na PVC ceradu. Cerada jeste pogodnija za manifestacije koje se održavaju po jakoj kiši ili u zimskom periodu. Zimi se bočne strane paviljona mogu zatvoriti providnom folijom, te se na taj način dobija sasvim zaštićeni mini objekat, čija se unutrašnjost može zagrevati nekim od grejnih tela namenjenih za dogrevanje zimskih bašta ugostiteljskih objekata.

Na ovom prikazanom paviljonu, krov i bočne strane su izrađene od PVC cerade 600g/m2 Mehler. Urađena je i ful kolor štampa, pa je paviljon i brendiran.

 

izrada paviljona cene paviljoni za dvorišta i paviljoni i gazebo za reklamiranje


Maj, 2016.

Još jedan primer fiksne tende koja je izrađena, posebno za namenu za jedan lokal-kafić. Tenda je sa nosećim čeličnim stubovima, dok su lukovi tende od aluminijuma. Tri spojena luka, su činila krovnu konstrukciju tende. Između lukova, izrađeni su odvodi za atmosferske vode. Lukovi su presvučeni ceradom. PVC cerada od 600g/m2. proizvođać "Mehler" Nemačka. Na ukrasnim karnerima tende, urađeno je i brendiranje.

 

Fiksne tende Tende za kafiće


April, 2016.

Tende sa takozvanom fiksnom nosećom konstrukciom, obično se izradjuju sa PVC ceradom baš za tu namenu. Naime, radi se o ceradi, čija je gramaža 600g/m2. Dosta je elastičnija, pa i lakša od klasičnih kamionskih cerada. Samim tim, njeno postavljanje je mnogo lakše i zatezanjem platna-cerade, dobija se jedna lepa struktura platna-cerade koja može da isprati svaki oblik. Naravno, cerada je otporna na sve vremenske prilike u temperaturnom opsegu od -40 do +80C. Poseban UV zaštitni sloj je čini dugotrajnom usled uticaja sunčevih zraka. Naravno, vodo otporna je, a paro propusna. Takve tende se u glavnom, kako ih i sam naziv definiše, fiksno postavljaju na zid i nije ih moguće, namotavati ili na bilo koji način pomerati. Usled sve masovnije primene tendi sa akrilnim platnom, a takve tende se mogu namotavati-skupljati i širiti po potrebi i služe u glavnom za zaštitu od sunca, Fiksne tende su našle svoju primenu u zaštiti od kiše i snega. Naravno, zaštita od sunca je i dalje prisutna. na slikama je prikazan jedan primer postavljanja cerade na čeličnoj konstrukciji tende, koja će se potom fiksirati na zid. Na drugoj slici, prikazana je takozvana tunel tenda, ili nadstrešnica koja je u ovom slučaju imal ulogu zaštite ulaza u kuću od atmosferskih padavina.

Zamena cerade na tendi Nadstrešnice

 


April, 2016.

Prilokom ugvaranja izrade letnje bašte za jedan lep lokal-kafić, naišli smo na jedan, za nas tada veoma neobičan zahtev. Kasnije, tokom samog procesa izrade konstrukcije i montaže PVC platna, ispostavilo se da je sam zahtev veoma interesantan, za nas jedan novi izazov. Najvažnije od svega, klijent je bio zadovoljan, a mi smo ispunili sve zahteve.

Naime, radilo se o tome da drvo bagrema, se ne sme ukloniti (ipak ispravna odluka lokalnih vlasti), pa se jednostavno moralo "uklopiti" u konstrukciju letnje bašte. Naši bravari, uradili su odličan posao, a platno je potom takodje profesionalno postavljeno. Stablo je sačuvano, a tokom perioda, krošnja se još više razlistala, te je i te kako imala doprinos u prijatnoj hladovini letnje bašte :) PVC platno- cerada, je Mehler, 600g/m2 B1 (tesko zapaljivo, samogasivo). Cerada koja se upravo i koristi za izradu fiksnih tendi, letnjih bašti i tunela. Cena cerade je povoljna, cerada je dukotrajna i na ovaj tip cerade dajemo garanciju od 10god.

 

Tende za kafice letnje bašte


April, 2016.

Ovde je prikazan savršen primer dvorišnog paviljona ili letnjikovca sa konstrukcijom od čelika i krovnim prekrivačem ili tendom od akrilnog impregniranog platna. Ovakvi paviljoni pružaju sjajnu zaštitu od sunca, a odmor u hladovini koju "pravi" akrilno platno je veoma ugodan. Na čeličnu konstrukciju, postavljeno je sašiveno akrilno platno, koje je namontirano na način da može biti montažno-demontažnog tipa. Odnosno, nakon završetka letnje sezone, platno se veoma lako demontira, očisti od prašine i odloži se do narednog proleća.

Akrilna platna paviljoni i tende

KOMENTARI (0)
Vaš komentar
img
Šta su ljudi rekli o nama

Sjajna kompanija vrhunski proizvodi

Luna Cerade
Iskustva

“Odlicna saradnja korektna cena i sve u roku po dogovoru bravo !!!”

img
Zoran Buljic
Google Review

“Kamionska cerada isporucena u rekordnom roku. U milimetar tacna mera. Kvalitet za sada odlican! Takodje odlicna stampa na ceradi.”

img
Dušan Jotić
Google Review

“Zadovoljna sam uslugom, kvalitetom materijala i odnosom osoblja prema musteriji. Moja preporuka!!!”

img
Ljiljana Milovanovic
Google Review
bg

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt

Luna Cerade d.o.o. Novi Sad je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA Novi Sad. Tradiciju i iskustvo koje se nadograđivalo preko 70 godina sada želimo da unapredimo i prilagodimo modernim zahtevima tržišta. Dakle u našim rukama se nalazi znanje, sedamdesetogodišnje iskustvo i ogromna želja da se sve to uskladi i objedini kroz kvalitet proizvoda i usluga koje želimo da ponudimo našim klijentima...

Kontakt
Kontakt info

Lokacija: Milana Janića 29, Novi Sad, Srbija

Telefoni: +381 65 888 5530 +381 63 872 0809

Email: info@lunacerade.rs

Radno vreme: Pon-pet: 8:00 AM - 4:00 PM

docxfilePDF